НАЧАЛО

ЗА НАС

ГЕОДЕЗИЯ

КОМПЮТРИ

ВРЪЗКИ

КОНТАКТИ

ЗА НАС

През далечната 1993г. ние създадохме ПламПрециз с визията за обединяването на традициите и опитът, в областта на техническите науки, с навлизащите тогава компютърни технологии. ПламПрециз не е просто фирма, тя е идея за съвместимост между професионализмът и динамиката на днешния ден. Участието ни в проекти, в продължение на повече от 17 години, обхващащи голяма част от територията на България, включително София, Пазарджик, Павликени, Лясковец, Русе, Свищов, е предпоставка за формирането на богатия ни опит. Паралелно с това, ние работим с инвеститори от Франция, за изготвянето на тримерни цифрови модели, включващи градовете Белфор, Дижон, Гре, Поатие, Мандре, автомагистрали А4 и А6. Разширяването на полето на нашата дейност, чрез участие в подобни чужденстранни разработки, допълва нашия опит и внася нови идеи за създаването на геодезическа продукция в крак със съвременните решения.

Паралелно с развитието на услугите в областта на геодезията, ние инвестирахме време за усвояването на компютърните технологии, ключът към прогреса на тогавашния , а и на днешният ден. Започнахме от това, което днес е история - едни от първите поколения компютри и интернет услуги в България. С годините една тенденция беше неизменна за нашата фирма - предоставянето на професионални услуги на нашите клиенти, включително компютърни конфигурации, периферия и сервизна поддръжка.

Ние от ПламПрециз ви гарантираме, че ако имате нужда от верен партньор в областта на геодезическите или компютърните услуги ще сме до Вас, от началото до успешният край на нашето сътрудничество. Не се колебайте и още днес се свържете с нас.