НАЧАЛО

ЗА НАС

ГЕОДЕЗИЯ

КОМПЮТРИ

ВРЪЗКИ

КОНТАКТИ

КОМПЮТЪРНИ ТЕХНОЛОГИИ

Живеем в динамично ежедневие и компютрите са неделима част от него. Използваме ги за работа, развлечение, начин на комуникация. Именно поради това всеки има нужда от конфигурация, която най-точно да отразява начинът му на живот. Ние в ПламПрециз сме тук, за да предложим нашия опит на Ваше разположение. В зависимост от Вашите нужди, ние ще изготвим персонална конфигурация, която най-добре ще покрие всичките Ви изисквания и потребности. И всичко това ще Ви предложим на едни от най-ниските пазарни цени, без компромис в качеството.

От друга страна всеки компютър се нуждае от правилните софтуерни решения, за да можем да извлечем маскимална полза от възможностите му. А в днешно време изборът на програма, за каквото и да е било, е толкова богат, че доста често не сме сигурни, коя точно да изберем. Ние сме тук, за да Ви помогнем с този избор. В зависимост от Вашите нужди, ние ще Ви предложим най-удачните софтуерни решения и ще сме до Вас, стъпка по стъпка, при инсталацията им.

И не на последно място, всеки компютър или домашна мрежа се нуждае от поддръжка. В натовареното ни ежедневие, рядко ни остава свободно време или желание за инсталиране на антивирусни програми, почистване на регистри или смяна на операционна система. Оставете това на нас. Ние ще решим всеки софтуерен или хардуерен проблем на вашата система и ще Ви осигурим пълна поддръжка на домашната мрежа. Всичко необходимо за да можете безпроблемно да работите и да се забавлявате, освободени от всякакви грижи относно поддръжката.